Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Oberta la convocatòria per a la residència d’escriptors del programa Writers Art Omi - Ledig House de Nova York
Noticia anterior
Noticia siguiente
Oberta la convocatòria per a la residència d’escriptors del programa Writers Art Omi - Ledig House de Nova York
ACEC  17/1/2019



L ’Institut Ramon Llull obre la convocatòria per a la selecció de dos escriptors de literatura catalana que vulguin participar al programa Writers Art Omi - Ledig de Nova York que enguany n’acollirà un a la primavera i un altre a la tardor. Aquest és el 9è any en què l’IRL col·labora amb aquest programa que dona l’oportunitat de participar en un punt de trobada amb professionals de tot el món. La convocatòria per presentar sol·licituds està oberta fins el 31 de gener.

Des que es va crear el programa Writers Art Omi-Ledig House fa vint-i-cinc anys, més de cent autors de cinquanta països diferents hi han estat acollits. La Ledig House, que ofereix l’allotjament, l’espai de treball i la manutenció, està ubicada al poble d’Omi, a la riba del riu Hudson, a dues hores i mitja de Nova York. L’objectiu de la convocatòria ha estat sempre el mateix al llarg dels anys: divulgar l’obra dels escriptors convidats i fomentar l’intercanvi internacional, cultural i creatiu entre els participants.


Amb la col·laboració de l’IRL, durant la primavera i tardor del 2019 el programa acollirà dos autors de literatura catalana, els quals no podran coincidir en el mateix període. Un màxim de 10 escriptors d’arreu del món estaran a la residència, on s’organitzaran tant activitats individuals com en grup i es propiciarà la divulgació de l’obra dels participants.


El requisit per poder presentar la candidatura al programa és tenir, com a mínim, una obra literària original publicada en català (amb autoria exclusiva), sigui de narrativa, poesia, teatre, no-ficció i literatura infantil i juvenil. Alguns dels autors seleccionats en edicions anteriors han estat Gemma Gorga, Sebastià Portell, Anna Ballbona o Martí Domínguez.


Per a més informació sobre la convocatòria cliqueu





Artículos relacionados :

Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat