Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Poesia al Pati Llimona. Homenatge a Joan Brossa
Noticia anterior
Noticia siguiente
Poesia al Pati Llimona. Homenatge a Joan Brossa
ACEC  14/3/2019



D ia 26 de març a les 19,00 hores
Homenatge a Joan Brossa
Presentació de Carlos Vitale
Amb la particiàció de

 

Marta Darder:  futbolista trapezista funambulista grimpadora als arbres entre els núvols. poeta visual per la semàntica de la llibertat  acció. viatgera de les arrels a les fulles volant  el tronc. silenci en pol·len als rajos del sol .cordina vermella de la fona sobre el verd de la moixera de guilla. sàmara de la Tipuana tipu caient a càmera lenta entre les flors liliàcies de la Xicranda. Prunus dulcis. Ailanthus altissimus. www.martadarder.com. Dra. en Filologia Clàssica. Llicenciada en BBAA. Diplomada en escultura. Modul AGRO grimpadora i motoserra.  

 


andríi antonovskyi: (ucraïna, forat negre de l’espai) Babau-bàmbol emergent, tòtil auto-dic-dac-te no digne de l’acte, es presenta sense més fòtils carpatencs. Bajoc impetuós, impermeable a tot seny. Forassenyat. Frustrat cap de cony. Sonat del sonet i despentinat ximplet del verset.)

 

Catalina Girona Arguimbau: Il·lustre deixeble des-conyeguda de semi-deus des-coneguts i per conèixer de les esferes hemisfèriques i de tot el globus terrestre-terraqui català. Nounada de la franja sideral, translocada a l’altra banda de la bassa gran, mastega-xiclets llunàtica, honorable cavallera i mestressa de l’ordre del gai saber del piuladisme universal i interestel·lar, lingo-lengo poliaglotadora aglutinadora abocada cara i cul a la tasca de descrear desmenjadament, creant discrepàncies i flatulències piuladisses. Amiga i amant de l’absurd, fluxualista inconscient, va afluixant pel terreny penjim-penjam.


Pati Llimona - c/. Regomir 3 Barcelona





Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat