Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Un somni solidari ''39 saltos en el charco''. Surt a la venta la primera antologia de contes infantils a benefici de la Fundació Pere Tarrés
Noticia anterior
Noticia siguiente
Un somni solidari ''39 saltos en el charco''. Surt a la venta la primera antologia de contes infantils a benefici de la Fundació Pere Tarrés
ACEC  1/5/2019



S er nen és l’època més curta i, malgrat tot, una de les més importants de tot esser humà i per això 55 autors s’han unit per editar un llibre de contes, els beneficis del qual aniran destinats íntegrament a la Fundació Pere Tarrés.


 

Fa una mesos, la coordinadora del projecte i membre de l’esmentada fundació Ana Escudero va tenir un somni: reunir una gran quantitat d’escriptors i il·lustradors per crear un llibre solidari de relats infantils.


 

La seva idea s’ha convertit en una antologia de 39 narracions que enalteixen valors com la superació, l’amistat i l’amor. Són històries màgiques sobre nens intrèpids, princeses audaces, animals que parlen i monstres recelosos i, en totes i cadascuna, els seus 53 creadors, entre prosistes i dibuixants, han posat a disposició d’aquesta causa noble el seu talent i les seves emocions.


 

Els beneficis d’aquest llibre, que es podrà adquirir únicament per mitjà de plataformes digitals, es destinaran de forma íntegra a la Fundació Pere Tarrés, una entitat sense ànim de lucre, fundada el 1985, que es dedica al treball en l'àmbit del lleure infantil i juvenil, amb uns camps d'actuació que es basen en la cultura, la vida associativa, l'animació sociocultural i l'educació social. L'entitat, que va ser guardonada amb la Medalla d'Honor de Barcelona el 2009, té en marxa diversos projectes solidaris com centres socioeducatius, salut bucodental i beques per a casals d'estiu.


 

“39 saltos en el charco” títol d’aquesta meravellosa compilació, es presentarà a Barcelona el proper dia 17 de maig de 2019 a les 19:00 a la Biblioteca Caterina Albert. Els seu autors agraeixen la compra i la difusió de l’obra i esperen que el lector gaudeixi al llarg de les seves pàgines de moments fantàstics i inoblidables.


 

Escriptors: Alonso Barán, Asunción Belarte, Luis Benagulu, Jesús Benítez Benítez, Blue February, Begoña Buil, Paquita Caparrós, Anna Casamitjana i Costa, Ana Castillo Martínez, Victoria Cuesta Prieto, Ana Escudero Canosa, Belén Escudero Canosa, Pepa Fraile Colorado, Iván Gilabert, Isidro López-Neira, Merche Maldonado, Irene Mata, Esther Mor, Alex Moya, Fernanda Núñez Núñez, J.D. Oldman, Adolfo Pascual Mendoza, Raúl Ortiz Arias, Manuel Pociello, Pilar Reiloba, Sonia Rico Trujillo, Jesús María Sáez, Amalia Vásquez, Luisa Vázquez Vélez, Salvador Vega Alarcón, Jordi Villalobos, Edgar K. Yera, Marisol Zafra del Barco.


 

Il·lustradors: Almudena Alberola (Neska), Anna Arasil Albert, Lorenzo Arganzuela, Albert Baldó Oliva, Chema Benítez, Emilio Benítez Cabot, Teresa Benítez Aguado, Jesús Benítez, Benítez, Luis Benagulu, Natalia Burgos, Anna Carretero Catalán, Sandra Castell, Ana Castillo Martínez, Agnès Catalán Bravo, Noelia Cuenca, Luis Escudero del Barrio, Carolina Ferreiro, Carlos García Ortega, Marta García Viruete (Tuki), Teresa Morros Arandes, Alejandro Moya, Javi Olalla, John Rodríguez, Quimey Tedesco Oroquieta.


 

Pròleg: Luis Oliveira Giner.

 

Anna Casamitjana i Costa (autora de “La caña de bambú” amb il·lustracions d’Anna Arasil)

Més informació: anna.casamitjana.costa@gmail.com  Mòbil 676 32 04 13





Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat