Català - Castellano
DARSE DE ALTA
Inauguració de l'exposició ''Un mar de llengües''. Biblioteca Joan Corominas d'el Masnou
Noticia anterior
Noticia siguiente
Inauguració de l'exposició ''Un mar de llengües''. Biblioteca Joan Corominas d'el Masnou
ACEC  21/2/2020



D ia 4 de març a les 18,30 hores
Inauguració de l'exposició ''Un mar de llengües''. Biblioteca Joan Corominas d'el MasnouC./ Pujades Truch, 1 A 



''Un mar de llengües'', impulsat per UNESCO-El Masnou, va sorgir com a projecte ara fa tres anys amb la intenció de posar en valor l'oportunitat que aquesta convivència suposa d'enriquir-nos mútuament. Així diversos/es veïns/es de Teià, Alella i El Masnou han participat en el projecte, escrivint en la seva respectiva llengua materna un text breu, després traduït al català o a l'espanyol per ells/es mateixos/es. També hi han col·laborat nens/es d'escoles d'aquestes tres poblacions que tenen una llengua materna diferent del català.




A la inauguració, Anna Rossell  llegirà el poema, Pregària, especialment escrit per a l'ocasió, i també el cantarà a capella, amb la música gregoriana de Manolo Àvila. 

El poema ha estat traduït a onze llengües. Els/les traductors/es que puguin hi assistiran i llegiran la seva corresponent versió.

Al voltant de l'exposició hi haurà, en dies posteriors, alguns actes relacionats amb el tema. 


PROGRAMA D’ACTIVITATS04 de març,  18.30 h: Inauguració de l’exposició amb la lectura i/o l’audició del poema Pregària , d’Anna Rossell, en diverses llengües. El poema, musicat en gregorià per Manuel Ávila, serà cantat per l’autora.


11 de març,  18.30 h: Conferència Llengües: eines de comunicació i  element Patrimonial,  a càrrec de Dolors Reig, ex-coordinadora del Projecte Linguapax i de la FCACU.    
20 de març, 18.30 h: Conferència Paraules viatgeres, a càrrec de Jordi Esteban, Llicenciat en Filosofia i Lletres. Participació d’Òmnium Cultural.


Al llarg de l’exposició hi haurà un qüestionari disponible a la biblioteca, confeccionat per  l'Oficina  de Català del Masnou, per participar en una gimcana – amb premi. Totes les activitats es faran a l’aula polivalent de la biblioteca Joan Coromines




Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat