HAZTE SOCIO
Català - Castellano
CICLE POESIA JOVE: ‘Antologia bastarda’ d’Adrián Salcedo
Noticia anterior
Noticia siguiente
CICLE POESIA JOVE: ‘Antologia bastarda’ d’Adrián Salcedo
ACEC  14/12/2020C ICLE POESIA JOVE: ‘Antologia bastarda’ d’Adrián SalcedoDía  15  de enero a las 18,00 horas - actividad on line


Antologia Bastarda és una tria dels no-poemes més famosos de l’escena poètica catalana, bastarditzats en poesia visual, cal·ligrames i prosa poètica. Són 10 en total, i d’ells Salcedo extreu la irracionalitat que amaguen per a poder «poetitzar-los», encara que no tinguin aquest component en el seu format original. En afegit, l’Antologia està publicada en format Instagram, copiant la pràctica de la literatura publicitària i pseudopoètica que es desenvolupa en altres països i de la qual aquí encara no en tenim cap exponent.

Adrián Salcedo. Sóc graduat en Ciències Polítiques i Ciències de l’Administració per la Universitat Pompeu Fabra i estic especialitzat en Noves Narratives de Gènere Audiovisual Contemporani per la Universitat Oberta de Catalunya, de la qual encara en sóc alumne, cursant el Màster d’Humanitats en Art, Literatura i Cultura Contemporània. En afegit, durant el 2019 vaig estudiar un posgrau multidisciplinar amb La Fura dels Baus en direcció artística, metodologia Fura dels Baus, guió i altres.

La meva vida literària s’ha vist enriquida pels següents esdeveniments: al 2018 vaig ser finalista del primer Certamen de poesia Salvador Iborra, al 2019 col·laboro amb la Revista Caràcters de la Universitat de València així com també amb la revista Poetry Spam, entrant a formar part del seu suplement Avalon com a cap de redacció en acció poètica independent, i finalment al 2020 publico dos de les meves obres: l’Elquenòvol i l’Antologia Bastarda, tot presentant-ne una part al Festival cultural Nosaltres del Maresme.


Organiza El Laberinto de Ariadna 
Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguienteCarrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat