Català - Castellano
DARSE DE ALTA
El Laberinto de Ariadna: Cicle poesia jove, ''L'ala fosca'', de Chantal Poch
Noticia anterior
Noticia siguiente
El Laberinto de Ariadna: Cicle poesia jove, ''L'ala fosca'', de Chantal Poch
ACEC  21/3/2021



D ia 9 d'abril a les 18,00 hores
El Laberinto de Ariadna: Cicle poesia jove, ''L'ala fosca'', de Chantal Poch

Coordina i Presenta Paula S. Piedad


Chantal Poch (Mataró, 1993). Sóc Doctora en Comunicació per la Universitat Pompeu Fabra amb una tesi que a través del cinema de Werner Herzog, Andrei Tarkovski i Terrence Malick explora la idea filosòfica i religiosa de la caiguda de l’home i la pèrdua d’un vincle més profund amb el món, una preocupació que marca també la meva producció poètica. A la mateixa universitat vaig cursar el Grau en  Comunicació Audiovisual i el Màster en Estudis de Cinema i Audiovisual Contemporanis.
Quant a activitat literària, el 2020 guanyo el Certamen de poesia Salvador Iborra, que em permet publicar L’ala fosca. Arrel d’això he publicat poemes a les revistes Reduccions, Poetry Spam i Suroeste, participat a l’antologia Dones poetes de la Maresma (1907-2020) (Voliana Edicions, 2021), i recitat a L’Horiginal, el Festival Nosaltres de Mataró, el cicle Feminismes del Palau Robert, al Festival Nacional de Poesia a Sant Cugat o al Barcelona Poesia entre d’altres.



L’ala fosca és el primer poemari publicat de Chantal Poch, guanyador del Certamen de poesia Salvador Iborra 2020 i editat per Viena. Amb la impotència del llenguatge per a enllaçar ésser i món com a tema principal, L’ala fosca està format per poemes sintètics i plàstics que busquen fugir de les poètiques del jo i l’experiència. En paraules del jurat: «poemes ben destil·lats que s’erigeixen en un conjunt contundent amb ressonàncies particulars de la poesia europea».





Artículos relacionados :

    No hay artículos relacionados
Noticia anterior
Noticia siguiente


Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat