HAZTE SOCIO
Català - Castellano

Bibliografía

 Poesía
 8 poemes
 Terrassa, 1964.
 
 Primers dies de 1968
 Terrassa, 1968.
 
 Setembre 30
 Ariel, Barcelona, 1969.
 
 Vida privada
 Lumen, Barcelona, 1973.
 
 Memòria I
 Lumen, Barcelona, 1979.
 
 A favor meu, nostre
 La Sal, Barcelona, 1981.
 
 Poemes (1969-1981).
 Barcelona: El Mall, 1985.
 
 Berlin suite.
 El Mall, Barcelona, 1985.
 
 Homenatge a Walter Benjamin
 Columna, Barcelona, 1988.
 
 Tria de poemes
 Columna, Barcelona, 1994.
 
 L'amor a Barcelona
 Columna, Barcelona, 1997.
 
 Poemes 1969-2007 : Antologia
 Meteora, Barcelona, 2007.
 
 Animals i plantes
 Meteora, Barcelona, 2010. 
 
 Investigación y divulgación
 França 1939 : la cultura catalana exiliada
 Ara Llibres, Barcelona, 2010.

 L'exili violeta. Escriptores i artistes catalanes exiliades el 1939
 Meteora, Barcelona, 2010
 
 Narrativa
  Les senyores-senyores ens els triem calbs.
  Abitar, Barcelona, 1988.
 
  Nessa : narracions
  Plaza i Janés, Barcelona, 1988.
 
  Ever more : ficcions
  Ed. 62, Barcelona, 1995.
 
 Biografías
  Montserrat Roig : un retrat
  Institut Català de la Dona, Barcelona, 1994.
 
  Fauna
  Thassàlia, Barcelona, 1994.
 
  Maria Aurèlia Capmany : un retrat
  Institut Català de la Dona, Barcelona, 1996.
 
  Frederica Montseny : un retrat
  Institut Català de la Dona, Barcelona, 1998.
 
  Mercè Rodoreda : un retrat
  Institut Català de la Dona, Barcelona, 2002.
 
  Caterina Albert : un retrat
  Institut Català de la Dona, Barcelona, 2004.
 
  Mercè Rodoreda i el seu temps
  Rosa dels Vents, Barcelona, 2005.
 
  Donasses : Protagonistes de la Catalunya moderna.
  Destino, Barcelona, 2006.


  
 Estudios literarios
  La dimensió europea de la cultura catalana (con otros autores)
  Patronat Català Pro Europa, Barcelona, 1992.
 
 Descripción y viajes
 Barcelona, una nova ciutat europea (con otros autores).
 Columna, Barcelona, 1995.
  
 Obras dramáticas representadas
 Història
 RTVE, 1975.
 
 Tres dies que van sotraguejar el règim franquista, a "Dones i Catalunya"
 Festival Internacional de Teatre (Teatre Averoff), Companyia Adrià Gual, Atenes,1982.
 
 Guiones de ficción difundidos
 Imatges (con Orestes Lara)
 Cinema; Virgínia Films, 1988.
 
 Patir, passió, pastitxo: abans de la funció. 
 Ràdio; Catalunya Ràdio, 1989.
 
 Premios literarios y honores
 1997 Creu de Sant Jordi
 2007 Prat de la Riba
 2010 Premi Nacional de Literatura
 








Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat