HAZTE SOCIO
Català - Castellano

Bibliografía

 Poesía
 Les elegies del marrec.
 Curial, Barcelona, 1973
 
 Fràgil.
 Llibres del Mall, Barcelona, 1979
 
 La Fi del Fil.
 Proa, Barcelona, 1972
 
 Oratori.
 Empúries, Barcelona, 2004
  
 Prosa
 Cartes d'uns coneguts a una desconeguda.
 La Magrana, Barcelona, 2007.
  
 Teatro
 Els intrusos.
 Edicions 62, Barcelona, 1980.
 
 Mar i cel.
 Adaptació del text d'Àngel Guimerà. Edicions 62, Barcelona, 2000. Discmedi, DL, 2 discs + 1 llibret amb el text. Barcelona, 2004.
 
 Objectiu pastorets: els pastorets del segle XXI.
 Pagès, Lleida, 2008.
 
 Infantil y juvenil
 Moisès: de l'Antic Testament.
 (adaptació de Xavier Bru de Sala; il.lustracions de Fina Rifà). Proa, Barcelona, 1988.
 
 Ensayo
 Espriu, Duran Farell, Rigol, Benet i el futur de Catalunya.
 La Llar del Llibre, Barcelona, 1983.
 
 Barcelona proposta cultural.
 Edicions del Mall, Barcelona, 1987.
 
 Converses sobre Catalunya.
 Enciclopèdia Catalana, Barcelona, 1991.
 
 Catalunya, Espanya, Europa.
 Proa, Barcelona, 1992.
 
 El Modelo catalán: un talante político.
 Flor del viento, Barcelona, 1997, p. 11-42.
 
 El descrèdit de la literatura.
 Quaderns Crema, Barcelona, 1999.
 
 Reflexiones magmáticas.
 La esfera de los Libros, Barcelona, 2004.
 
 Fot-li que som catalans!
 [amb Julià de Jòdar i Miquel de Palol]. L'esfera dels llibres, Barcelona, 2005.
 
 Fot-li més que encara som catalans!
 [amb Julià de Jòdar i Miquel de Palol]. L'esfera dels llibres, Barcelona, 2006.
  
 Premios
 1972  Premi Carles Riba de poesia
 1974  Premi Ciutat de Barcelona
 1974  Englantina als Jocs Florals de la Llengua Catalana de Mèxic
 1980  Premi Ciutat de Granollers de teatre
 1981  Englantina als Jocs Florals de la Llengua Catalana de Barcelona
 1984  Premi Josep M. de Sagarra de traducció teatral
 2004  Premi Ausiàs March de poesia de Gandia








Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat