HAZTE SOCIO
Català - Castellano

Bibliografía

 Poesía
 Delta.
 Llibres del Mall, Barcelona, 1973.
 
 Llet i vi.
 Ed. De l´autor, Barcelona, 1974.
 
 Arxiu de Poemas Independents.
 Pòrtic, Barcelona, 1975.
 
 Quan?
 Proa, Barcelona, 1979.
 
 Encare Mor Aquella Primavera.
 Llibres del Mall, Barcelona, 1981.
 
 Salamó.
 Tafal, Palma de Mallorca, 1981.
 
 Rapsòdies de Montcada.
 El Cingle, València, 1982.
 
 El Porxo de les Mirades,
 Proa, Barcelona, 1983.
 
 ElViatge Misteriós.
 Taller de Picasso, Barcelona, 1983.
 
 Indiferència.
 Proa, Barcelona, 1986.
 
 La Nit Italiana.
 Gregal, València, 1986.
 
 El Sol i la Mort.
 Proa, Barcelona, 1996.
 
 Gralles al Galliner.
 Proa, Barcelona, 1996.
 
 Nombra y tendrás
 (Antología bilingüe 1974-1995). Visor, Madrid, 1998.
 
 Nocturns.
 Columna, Barcelona, 2002.

 
  Aire amb cel de fons
.
  Proa, Barcelona 2012

  El Llac dels Signes.
  Proa, Barcelona 2013
 
  Dos Cors per una Bèstia
.
  Proa, Barcelona 2015
 
 
 Prosa de ficción
 El Jardí dels Set Crepuscles.
 Proa, Barcelona, 1989.
 
 Sense Compromís de Perversitat
 (con Maria de la Pau Janer). Tanagra, Barcelona, 1991.
 
 Les Tres Ties.
 Destino, Barcelona, 1992.
 
 Amb l´Olor d´Àfrica.
 Proa, Barcelona, 1992.
 
 Grafomàquia.
 Proa, Barcelona, 1993.
 
 Ígur Neblí.
 Proa, Barcelona, 1994.
 
 L´Ángel d´Hora en Hora.
 Proa, Barcelona, 1995.
 
 El Legislador.
 Destino, Barcelona, 1997.
 
 La Fortuna del Senyor Filemó.
 Ed. Cruilla, Barcelona, 1997.
 
 Consulta a Ripseu.
 Proa, Barcelona, 1997.
 
 La Venus del Kilimanjaro.
 (con Xavier Moret). Ed.Cruilla, Barcelona, 1998.
 
 Contes per Vells Adolescents.
 Proa, Barcelona, 1998
 
 El Quincorn.
 Proa, Barcelona, 1999.
 
 El Troiacord.
 Columna, Barcelona, 2001.
 
 Tosts els Ets i els Uts (Les concessions).
 Columna, Barcelona, 2004.
 
 Contes en Forma de L.
 Moll, Palma de Mallorca, 2004.
 
 Gallifa.
 Columna, Barcelona, 2006.
 
 Un Home Vulgar.
 Edicions 62, Barcelona, 2006.
 
 El Lleó de Böcklin.
 Pagès Editors, Lleida, 2006.
 
 Aire Pàl.lid/Palimpsest.
 Columna, Barcelona, 2007.
 
 El testament d'Alcestis.
 Empuries, Barcelona, 2010.
  
 No ficción y otros géneros
 Descubrir España. Catalunya.
 Nacional Geographic, Barcelona, 1999.
 
 Jacint Verdaguer.
 Omega, Barcelona, 2002.
 
 Antología de Verdaguer.
 Columna, Barcelona, 2002.
 
 Els Proverbis.
 Ara Llibres, Badalona, 2003.
 
 La Poesía en el Boudoir.
 Columna, Barcelona, 2003.
 
 Fot-li, que som catalans!
 (con Xavier Bru de Sala y Julià de Jòdar).
 L´Esfera dels Llibres, Barcelona, 2006.
 
 Fot-li més que encare som catalans!
 (con Xavier Bru de Sala y Julià de Jòdar).
 L´esfera dels Llibres, Barcelona, 2006.
 
 Dos poetes. Impressions d´Espriu i Vinyoli.
 Columna, Barcelona, 2006.
 
 Invocacions (con Valentí Gómez i Oliver).
 Ára Llibres, Badal
 

 Meditacions des de Catalunya

 Columna, Barcelona, 2011ona, 2007.

 
 
 Premios
 1974  Festes Pompeu Fabra de Cantonigròs de poesia
 1982  Carles Riba
 1984  Crítica Serra d'Or de poesia
 1989  Joan Crexells
 1990  Crítica Serra d'Or de novel.la
 1990  Nacional de la Crítica
 1990  Nacional de Literatura Catalana de narrativa
 1995  Ciutat de Barcelona
 1997  Josep Pla
 1997  Víctor Català
 1998  Sant Jordi
 1998  Josep Antoni Samaranch de poesia esportiva
 1998  Rosalia de Castro pel conjunt de la seva obra .
 1998  Ojo Crítico II Milenio de RNE
 2004  Crítica Serra d'Or d'assaig
 2006  Joanot Martorell de novel.la
 2006  7 lletres
 2008  Premi Mallorca de novel.la
 2010  Premi Nacional de cultura en la categoria de literatura
 2010  Premi de la Crítica Serra d'Or de novel.la

 2010  Premi Nacional de Literatura
 2015  Premi Jocs Florals de Barcelona
 2015  Prix Transfuge -du meilleur roman hispanique
 








Carrer de Canuda, 6. 5ª Planta
08002 Barcelona
Telf: 93 318 87 48 | Email info@acec.cat