Dissabte, 3 de juny de 2023Castellano  


La distribució i difusió del llibre digital, el tema de debat de la darrera trobada del cicle 'Escritores en red'
ACEC7/2/2014(Foto:)
 
La distribució i promoció digital del llibre va ser el tema de l'última trobada de Escritores en red  celebrat el passat 5 de febrer a ACEC . Aquest cicle, coordinat per Ricardo Fernández Esteban té l'objectiu de tractar la difusió de la literatura a través d'internet i del llibre en format digital. En aquesta ocasió, els encarregats de parlar de distribució i promoció van ser Bernat Ruiz Domènech ( Freelance en Divulgació i Consultoria Editorial Digital ) i Rosa Sala Rose ( Escritora. Investigadora CEO de Digital Tangible SL).

Bernat Ruiz va tractar de "La disjuntiva de la distribució" i de les possibilitats que ofereix l'entorn digital , que creu que no estan sent totalment aprofitades. Per a això va realitzar una breu revisió històrica del procés d'escriptura , edició i comercialització fins arribar a la situació present en què l'autor o l'editor (moltes vegades ja el mateix autor que es autoedita ) poden interactuar molt més amb el lector real o potencial.

Per la seva banda, Rosa Sala va presentar el seu projecte, que aviat serà comercialitzat. Es tracta de Seebook, una eina pont entre el digital i el tangible mitjançant una targeta física de descàrrega que conté la portada del llibre, un ex-libris personalitzat, informació del llibre i espai perquè l'autor la pugui dedicar. Aquest targetó que serà comercialitzat en llibreries permet una fàcil i segura descàrrega del llibre digital i facilita una major connectivitat entre autor-editor i lector.
El públic que va omplir la Sala dels Escriptors de l'Ateneu Barcelonès va participar en un animat col·loqui en el qual els ponents van poder ampliar conceptes i donar la seva opinió sobre quin serà el futur de la literatura en aquest nou entorn de fort contingut digital. 
Atès l'èxit que estan tenint aquestes trobades, ACEC les seguirà convocant, com a mínim trimestralment, i anima als seus socis i simpatitzants a que indiquin els temes que els agradaria que fossin tractats.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2