Dimecres, 4 d'agost de 2021Castellano  


Presentació del nou cicle de l'ACEC: LITERATURA DIGITAL
FC4/11/2014(Foto:)
 

El nou espai Literatura Digital s'ha inaugurat amb un debat sobre el mitjà electrònic utilitzat com a forma de suport de l'obra literària. Els autors que van assistir a l'acte, la majoria d'ells ‘escriptors recòndits’, van opinar que internet i les publicacions digitals obren nous horitzons de difusió, d'experimentació i d'immediatesa per a l'edició de la seva obra.

Els coordinadors de Literatura Digital presenten aquest cicle com una plataforma per mostrar blogs, webs i altres suports de difusió a la xarxa global que poden servir com a instruments d'expressió literària. En una sèrie de trobades regulars els autors presentessin la seva obra i la seva experiència al món digital.

Per a la inauguració del cicle s'ha presentat el blog “Escritores Recónditos”. Es tracta d'un blog col.lectiu on es donen a conèixer autors el treball dels quals es troba apartat dels grans circuits editorials, però que amb la seva labor callada ens ofereixen una obra de qualitat allunyada del soroll mediàtic.

L'acte de presentació va ser a càrrec dels coordinadors de Literatura Digital, Albert Tugues i Ricardo Fernández -membres de la Junta Directiva de l'ACEC- i dels creadors del blog “Escritores Recónditos”, Miquel Cartisano i Francesc Cornadó. Al costat d'ells l'escriptora Marga Iriarte va fer una exposició detallada i compromesa de les formes de relació amb les editorials, tant les digitals com les tradicionals, i va comentar la seva experiència en la publicació digital.

A l'exposició de Marga Iriarte i dels altres membres de la taula va seguir un debat en el qual van participar la majoria dels escriptors recòndits -Silvano Andrés de la Bruna, Inma Arrabal, José Florencio Martínez, Enric H. March, María Cinta Montagut, Anna Moya, Francesc Puigcarbó, Amalia Sanchís, Josep Antón Soldevila, Antonio Beneyto, María de Luis, Olga Domínguez, Enrique Clarós, Domingo Sánchez Castelló, Pura Salceda, Anna Rossell- que es trobaven a la salaGalería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2