Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


L’Escola d’Escriptura de l’Ateneu ofereix seixanta cursos aquest hivern
28/11/2008


L’Escola d’escriptura de l’Ateneu Barcelonès ofereix una seixantena de cursos aquest hivern i primavera, organitzats en cinc àrees: escriptura, oficis d’edició, literatura i humanitats, comunicació i narració oral i el cicle de conferències-col·loqui “Amb veu pròpia”.

El termini per inscriure’s als cursos, que comencen a mitjan gener, és el dijous 8 de gener de 2009 i el formulari d’inscripció es pot trobar al web de l’entitat, tot i que la matriculació només es podrà formalitzar presencialment a la secretaria de l’Escola.

La durada dels cursos és molt variada –des de 10 hores fins a itineraris de 3 anys–, per tal d’adequar-se als interessos de cada alumne. El claustre de l’Escola està format per més de 60 professors, tots ells escriptors, crítics literaris, professionals de les principals editorials de Barcelona o catedràtics universitaris de renom. Entre els professionals que imparteixen els cursos hi ha vuit socis de l’ACEC: Javier Argüello, Dolors Millat i Pau Pérez, professors del curs de “Narrativa –en català o en castellà–” (90 hores); Mercedes Abad, que ofereix “Persiguiendo a Eros: literatura y erotismo (20 hores); Flàvia Company, professora del curs “Microrrelatos” (20 hores); Esmeralda Berbel, que imparteix “Escritura creativa para niños –de 9 a 14 anys–“ (20 hores); Rosa Sala Rose, el de “Piedras de toque de la narrativa universal” (20 hores); i Leonardo Valencia, encarregat dels dos cursos de “Escritores ante su oficio” (40 hores).

L’ACEC, per tercer any consecutiu, ha ofert als seus associats beques per a realitzar aquests cursos de l’Escola d’Escriptura per un total de 180 hores. Els guanyadors d’enguany han estat Sergio Andrés Monguiló i Andrés González Castro, que realitzaran un curs de 90 hores d’edició, el primer, i un de 90 hores de narrativa, el segon. El sorteig es va realitzar el passat 17 de setembre.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2