Dimecres, 7 de juny de 2023Castellano  


ALGO ES ALGO SUCEDE, nueva disección poética en público. Marina Oroza
acec24/2/2016(Foto:mo)
 

Día 9 de marzo a las 20,00 horas
ALGO ES ALGO SUCEDE nueva disección poética en público
(Repertorio de performances)
Autora e intérprete : Marina Oroza
La Casa de la Poesía
Teatro de la Puerta Estrecha
c/. Amparo, 94 Madrid

 

L'obra poètica de Marina Oroza (poeta, escriptora, actriu i performer) adquireix tota la seva dimensió en viu. Com a recitadora compon una litúrgia per explorar la presència i l'acció, el silenci i la poesia directa.

ALGO ES ALGO SUCEDE un repertori de performances poètiques. Un llibre cremat en la xemeneia de Duchamp i el poema que va salvar el foc, un altre enterrat en un bosc de la Garrotxa i el poema que es va empassar la terra, un quadern amb l'esborrany d'un poema i el poema que va salvar la pluja, un llibre desenquadernat i desordenat per la tramuntana i el poema que va salvar el vent. I les prelectures amb lupa d'un periòdic, de diversos documents notarials personals, de la presència i la puntuació del silenci del públic que es trobi a la sala.

Amb una sèrie de prelectures vaig començar a treballar directament amb l'atzar. Lectures verticals o selectives i amb lupa, d'un periòdic, de documents notarials personals i de la puntuació del silenci del públic. He seguit treballant en el mateix sentit amb una sèrie de postlectures o lectura pòstuma de la meva poesia escrita. A partir de la performance del llibre cremat en la Chimenea de Duchamp i del poema que va salvar el foc com a resultat, vaig voler seguir sotmetent la meva obra al judici de la naturalesa perquè no crec en el judici humà, vaig voler destruir per crear i fer-ho amb el foc, l'aigua, la terra i l'aire.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2