Dilluns, 2 d'agost de 2021Castellano  


Presentació del llibre de Montse Margarit ''Mi soledad y Tú''
JVillares1/6/2017(Foto:)
 
El dijous, 1 de juny, va tenir lloc a l'Aula dels Escriptors de l'ACEC,  la presentació del llibre Mi soledad y Tú,  de Montse Margarit, que consta de 31 relats que tracten sobre la solitud, tant la voluntària com la involuntària. L'escriptora Julia Villares, després de presentar a l'autora, va posar l'accent en l'estil propi al que aquesta ja ens té acostumats: frase curta, directa a l'essència; inicis que atrapen; desenvolupaments que compleixen les expectatives; finals rodons i, sovint, sorprenents. L'autora va subratllar que ella intenta mostrar, a través d'uns personatges -precisos i concrets-  vivències/experiències de la vida real, del món actual. Va remarcar també que en els seus relats no hi ha mai un judici. Els personatges viuen -com volen o com poden-  una experiència, una situació, un altercat... i així s'explica. En tot cas, serà el lector qui els jutgi.

Es van llegir alguns fragments dels relats: "Esperándote", "Mi pueblo y su gentet", "Campos refugio", així com els relats breus: "Besos" i "Mi libro". Al final, el públic va participar en un debat obert sobre la solitud i les seves formes de viure-la.

Es va tancar la presentació amb la lectura, per part de l'autora, d'un breu fragment de Platero i yo, de Juan Ramón Jiménez. ''Em dónes la companyia i no em lleves la solitud i a l'inrevés, em consents la solitud i no em deixes sense companyia''


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2