Dimecres, 29 de juny de 2022Castellano  


Fernando Clemot presenta ‘El golfo de los poetas’
14/10/2009Fernando Clemot va presentar la seva novel·la 'El golfo de los poetas' (Foto:Carme Esteve)
 
El filòleg, editor i escriptor Fernando Clemot va presentar, el passat 13 d’octubre, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, la seva novel.la El golfo de los poetas (editorial Barataria). Van acompanyar-lo l’editora Carola Moreno i l’escriptor Francisco Javier Cubero.

El golfo de los poetas té dos eixos temàtics principals: la memòria i l’absurd existencial. El protagonista de l’obra, Leo Carver, “s’enfronta al món des d’una actitud tràgica, tot i saber que la seva lluita contra el buit està condemnada al fracàs”, explicava sobre l’obra Clemot durant la presentació. Així, buscant alguna cosa que doni sentit a la seva vida, aquest personatge comença un viatge per a trobar la memòria perduda en intentar aclarir la mort d’una jove poeta a qui va estimar trenta anys enrere.

Fernando Clemot (Barcelona, 1970) és escriptor, filòleg i editor, amb una obra fins ara centrada en el relat curt. En aquesta modalitat ha obtingut una vintena de premis, com el Kutxa Ciudad de San Sebastián 2006, el premi de la revista Barcarola el 2002 i l’Art Nalón el 2003. Ha publicat, amb Klaus Zilles, el recopilatori En la frontera: I migliori racconti della lettaratura chicana i el llibre de contes Estancos del Chiado. Col.labora també en revistes literàries com Quimera, Barcarola, Literaturas i Paralelo Sur.

El golfo de los poetas és la seva primera novel.la i ha estat finalista dels premis Ateneo de Sevilla, del Ciudad de Logroño i del Café Gijón.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2