Dimecres, 29 de juny de 2022Castellano  


L’Associació continua apostant per l’activitat cultural
15/1/2010R. Argullol, V. Gómez Oliver i Ll. M. Todó a les Jornades sobre l'Excel·lència Literària de 2009 (Foto:Carme Esteve)
 
Després de les vacances de Nadal, l'Associació Col·legial d'Escriptors de Catalunya (ACEC) reprèn la seva agenda cultural i continua apostant per diferents iniciatives de qualitat i per oferir alhora als seus socis un espai on expressar-se, trobar-se i poder compartir aquells temes que més els poden interessar.

El cicle Encontres 080, coordinat per Albert Tugues, seguirà bimestralment oferint les seves sessions de debat i diàleg al voltant de la literatura, la poesia i la creació, amb convidats que exposaran la seva experiència i trajectòria personal. De fet, el cicle va reprendre les trobades ahir, 14 de gener, amb  Benet Rossell i Goya Gutiérrez, que van parlar sobre el poeta i el seu doble. I l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu, com sempre ha fet, acollirà diferents presentacions de llibres al llarg de l’any. La primera d’elles, el proper 18 de gener, amb l’obra A la vendimia en Portugal, d’Agustín Calvo Galán, a qui acompanyaran José Ángel Cilleruelo i José Maria de Quintana.

Jornades, seminaris i homenatges

A banda dels cicles i les presentacions de llibres que sempre s’inclouen en el programa d’activitats de l’ACEC, l’Associació té previstos alguns actes especials per aquests propers mesos. Entre aquests, cal destacar les II Jornades sobre l’Excel·lència Literària, una iniciativa que va assolir un gran èxit en la seva primera edició, el febrer de 2009, i que enguany es repetirà amb la col·laboració de la Fundació Carulla. Una altra de les activitats d’aquesta agenda cultural per al 2010 és l’organització d’un Seminari de Literatura de Viatges.

Amb la intenció d’informar sobre l’actualitat en el sector, l’ACEC oferirà una Jornada sobre el llibre electrònic, en què tractarà alguns dels temes més vigents com ara els canvis produïts en l’edició amb les noves tecnologies, la introducció dels nous formats de lectura i els drets digitals en l’e-book. D’altra banda, entre les previsions d’enguany, i a petició de Carme Riera, també hi ha un acte d’homenatge a l’escriptor i guionista barceloní Antonio Rabinad, soci d’Honor de l’ACEC, que va morir el passat 29 d’agost, als 82 anys.

L’ACEC anirà informant detalladament de cadascuna d’aquestes activitats als seus socis a través de la seva pàgina web i del butlletí electrònic El Quinzenal.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2