Dilluns, 5 de juny de 2023Castellano  


‘Las enseñanzas de Sherlock Holmes’, de Joan Antoni Bosch
18/5/2010Joan A. Bosch (Foto:Carme Esteve)
 
Joan A. Bosch Nayach va presentar el seu llibre Las enseñanzas de Sherlock Holmes. Una introducción a la espiritualidad (editorial Corona Borealis), el passat 12 de maig, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès. Joan Proubasta, president del Círculo Holmes, va ser l'encarregat d'introduir l'autor i la seva obra.

Las enseñanzas de Sherlock Holmes. Una introducción a la espiritualidad és un treball d’investigació que, a través de 19 capítols, parla d’un dels aspectes menys coneguts i alhora més interessants del famós detectiu. “La meva intenció és demostrar que Sherlock Holmes, a més d’un excel·lent investigador, és un gran mestre espiritual”, explica l’autor a propòsit del llibre. I és que, a banda d’aventures i misteris per a resoldre, “els relats de Holmes desprenen moltes més coses”, afegeix Bosch Nayach.

Joan A. Bosch Nayach va néixer a Barcelona el 1961. Les seves dues grans passions han estat sempre els llibre i la música. Té vint anys d’experiència en l’ensenyament de les pràctiques de meditació i relaxació orientals. La seva recerca espiritual en l’àmbit de la música l’ha portat a un extens recorregut que va des del rock, al punk, fins a la música electrònica, i ha destacat com a membre i compositor de diferents grups musicals. Las enseñanzas de Sherlock Holmes és el primer llibre que publica.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2