Dissabte, 3 de juny de 2023Castellano  


La pàgina web de l’ACEC reforça el servei als traductors
2/11/2012(Foto:)
 

El web de l’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya (ACEC) ha consolidat el seu apartat de Traducció, creat l’any passat, amb la finalitat d’esdevenir un servei especialitzat per als professionals i una eina de promoció per als associats.

Aquest àmbit del web ofereix un llistat amb 250 professionals associats a l’ACEC, classificats en funció de la llengua d’origen, la llengua de destí o l’especialitat (literatura, ciència, jurat…). L’objectiu del servei és que els interessats puguin contactar d’una manera fàcil i directa amb el perfil de  traductor que necessitin.

Recentment, aquesta secció ha incorporat els titulars de premsa, que agrupa totes les notícies de traducció o llengua que apareixen als Titulars Digitals que diàriament s’envien als associats. Aquest mateix àmbit d’actualitat professional també inclou articles d’opinió sobre la professió d’associats publicats al web.

Per últim, l’apartat de Traducicó del web disposa també d’un capítol de recursos i fòrums, que ofereix adreces de consulta tècnica o professional, així com enllaços a fòrums professionals on es debaten i consulten qüestions de terminologia o altres dubtes lingüístics.

Entra-hi   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2