Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


Últims deu dies per inscriure’s al Premi de Traducció Ángel Crespo
4/10/2013(Foto: Centro Virtual Cervantes)
 

Queden només deu dies –el termini finalitza dimarts 15 d’octubre– per inscriure’s al Premi de Traducció Ángel Crespo convocat per l’ACEC i el Gremi d’Editors de Catalunya. La setzena edició del certamen atorgarà 3.000 euros a la millor traducció al castellà d’una obra literària editada a Catalunya durant l’any 2012 i no publicada amb anterioritat. El gènere literari podrà ser poesia, narrativa, teatre o assaig, mentre que la llengua de partida de la traducció podrà el català, el gallec, el portuguès, l’italià, el francès, l’anglès o l’alemany. La resta de requisits per participar-hi estan exposats a les bases del concurs.

Com en altres edicions del Premi, el jurat està format per un màxim de cinc membres, entre els quals hi haurà tres professors pertanyents a alguna facultat de Traducció de Catalunya. La seva resolució es farà pública durant la primera setmana del mes de desembre, mentre que el lliurament del premi també tindrà lloc abans de finals d’any.

El guanyador de la darrera edició va ser l’ara vicepresident de l’ACEC Gabriel Hormaechea, per la traducció del francès de l'obra Gargantua et Pantagruel, de François Rabelais (Acantilado Editorial).   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2