Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Carolina Lozano formarà futurs escriptors
14/11/2013(Foto: El Rincón de Leyna)
 

L’escriptora Carolina Lozano, sòcia de l’ACEC, dirigirà a partir del gener del 2014 un taller d’escriptura per totes les edats en el qual explicarà la naturalesa d’aquest ofici. El curs compta amb la col·laboració de la FNAC i es farà de forma simultània als quatre establiments que la cadena comercial té a Barcelona.

Els principals temes a tractar seran el món de l’escriptor i la seva sortida professional. Les sessions estaran configurades com a masterclass i els participants gaudiran d’un ampli torn de preguntes per poder debatre i esvair qualsevol dubte del temari. A més, els organitzadors del curs seleccionaran alguns dels treballs realitzats pels alumnes per intentar que alguna editorial s’interessi en publicar-los. 

Nascuda a Barcelona, Carolina Lozano té 32 anys i està llicenciada en Biologia. De fet, tot i que sempre s’ha sentit atreta pel món literari, no va ser fins després de la seva etapa universitària que s’hi va dedicar plenament. Des d’aleshores, ja ha publicat una desena de novel·les, la majoria de les quals són de gènere fantàstic.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2