Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Miquel de Palol participa en una taula rodona sobre Vinyoli i Espriu
2/12/2013(Foto: Universitat de Girona)
 

El president de l’ACEC, Miquel de Palol, ha estat una de les personalitats convidades al cicle Novembre, vent d’aram: Espriu i Vinyoli a Santa Coloma de Farners, organitzat per l’Ajuntament d’aquesta població de la Selva i la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània de la Universitat de Girona. El simposi, que han tingut lloc al llarg del mes de novembre, ha volgut ser una transició entre l’Any Espriu, que s’ha celebrat aquest 2013, i l’Any Vinyoli, que se celebrarà el 2014. 

Dissabte passat, dia 30 de novembre, Miquel de Palol va ser una dels encarregats de tancar el cicle amb una taula rodona sobre les relacions literàries entre Salvador Espriu i Joan Vinyoli. Junt amb ell, també hi van participar la filòloga Rosa Maria Delor i l’editor Xavier Folch. Altres figures de la cultura catalana que han passat pels diferents actes del simposi han sigut el guitarrista i compositor Toti Soler, l’actor Joan Massot-Kleiner, l’escriptor Vicenç Pagès, el poeta Vicenç Altaió, l’escriptor Julià de Jòdar o el poeta i dramaturg Lluís Solà.

El cicle Novembre, vent d’aram: Espriu i Vinyoli a Santa Coloma de Farners és una iniciativa de la Càtedra Joan Vinyoli de Poesia Contemporània, integrada dins la Universitat de Girona. Un dels seus objectius és dissenyar activitats atractives relacionades amb el món de la literatura per captar l’interès del públic en general. En aquest cas, s’havien proposat apropar les figures d’Espriu i Vinyoli a la ciutadania d’una manera diferent, en to distès i amè, per intentar atraure un públic no especialitzat i, d’aquesta manera, assolir el major impacte social possible.    
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2