Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


Un relat de José Luis García Herrera, primer classificat als premis Villa de San Esteban de Gormaz
10/12/2013(Foto: Ayuntamiento de San Esteban de Gormaz)
 

L’escriptor i soci de l’ACEC José Luis García Herrera s’ha emportat la XVII edició del Certamen Literario Villa de San Esteban de Gormaz, a Soria, per la seva obra Bajo la luna llena. El jurat del premi –format per Leopoldo Torre, Eutiquio Cabrerizo i Ernesto Tubía– va valorar que el seu relat era el millor d’entre els quasi 900 originals presentats al concurs. García Herrera va aprofitar el lliurament del guardó per llegir davant l’auditori el seu treball premiat, que li permetrà formar part del jurat en la pròxima edició del certamen.

Natural d’Esplugues de Llobregat, José Luis García compagina la literatura amb el seu treball de tècnic químic alimentari. Ha publicat obres com com Las huellas del Viento, Mar de Praga, El recinto del fuego o Cuaderno de Britania, i els seus textos s’han traduït al català, eusquera, italià, francès, portuguès i txec.

El Certamen Literario Villa de San Esteban de Gormaz reuneix cada any escriptors de diferents nacionalitats. En aquesta edició, per exemple, els treballs han arribat des d’indrets com Austràlia, Japó, Llatinoamèrica, Escandinàvia i diversos països europeus.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2