Dimarts, 31 de gener de 2023Castellano  


'GPS', el nou poemari de Agustín Calvo Galán
A. T.12/3/2014(Foto:)
 
A la llibreria La Central es va presentar el llibre GPS, d'Agustín Calvo Galán ( pròleg d'Alejandro Céspedes), el seu poemari més despullat, com va dir l'autor en la presentació. Agustín Calvo Galán, soci d' ACEC, poeta multidisciplinar i autor del bloc Projectes / esforços, ha participat amb les seves obres en nombroses exposicions de poesia visual. 

En aquest últim llibre formula un qüestionament de la identitat personal i un recorregut per les dimensions de la poesia, el llenguatge i la música. 
Les fronteres de l'exili, la música i la identitat personal són els temes fonamentals d'aquest llibre, com va indicar el mateix autor durant la presentació  que va finalitzar amb la lectura del poema "No hi ha lloc" : No hi ha lloc , / a la plana absoluta / només sóc el medi.

De la mateixa editorial, Amargord Ediciones, es van presentar també els llibres de poesia de Yulino Dávila, Tálamo y escalpelo, de Julius Richard Tamayo, Elementos enviados, i el de narrativa, Los fragmentos del enigma, d'Adrià Ferrer López. 

Agustín Calvo Galán va finalitzar l'acte amb la lectura del poema "No hi ha lloc" : No hi ha lloc , / a la plana absoluta / només sóc el medi.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2