Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


La Universitat de Barcelona obté la llicència de CEDRO per al seu campus virtual
cedro10/12/2014(Foto:cedro)
 

.La Universitat de Barcelona (UB) i CEDRO van signar un acord el passat dia 26 per a l'ús digital de les obres del repertori de la nostra Entitat al campus virtual d'aquesta universitat catalana.

La UB va obtenir el passat 26 de novembre la llicència de CEDRO per al seu campus virtual que li permet la reproducció, distribució i comunicació pública digital de fins al 10% dels llibres del repertori de CEDRO fins a finals de 2016.

El Campus Virtual de la UB és un entorn d'aprenentatge en línia que dóna suport tant a la docència presencial i semipresencial com a l'estudi, centrant l'atenció en el procés d'aprenentatge.

La dinàmica del Campus Virtual es desenvolupa a través de les aules virtuals, on els estudiants poden consultar els continguts de les assignatures, enviar treballs, contactar amb el professorat o amb la resta de companys i accedir a les qualificacions.

Aquest acord resulta beneficiós per a la docència i la recerca de la UB, ja que empara l'accés digital a obres protegides per drets de propietat intel·lectual. Això significa que els professors d'aquesta Universitat podran posar a la disposició dels seus alumnes una part de les obres que estan dins del catàleg de CEDRO, per a la seva consulta i ús.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2