Dimarts, 31 de gener de 2023Castellano  


''Com publicar digitalment en Amazon i altres plataformes''
R.Fernández14/12/2014(Foto:RF)
 

Aquest cicle, coordinat per Ricardo Fernández, té l'objectiu de tractar la difusió de la literatura a través d'internet i del llibre en format digital. En aquesta ocasió, els ponents van ser Marga Iriarte, que ha publicat directament diversos llibres en Amazon i altres webs, i Enric Sagrera Director general de Bebookness que és una empresa que agregadora de llibres electrònics en plataformes digitals.

Marga Iriarte va explicar les seves experiències com a autora que de forma autodidàcta s'ha enfrontat a la publicació i venda digital de llibres, indicant els principals problemes amb els quals un es troba i com pot solucionar-los totalment o parcialment, en una exposició pràctica en la qual es va poder veure en la pantalla la interactuació amb aquestes webs.

Enric Sagrera va explicar la gamma de serveis que ofereix Bebookness als autors que poden contractar a la carta més o menys serveis i va oferir les seves recomanacions quant a política de preus de venda, formats i millors plataformes. Es va tractar també de les dificultats per inscriure's directament en algunes d'aquestes plataformes digitals i de les estadístiques que es poden tenir de les vendes desglossades per país i web.

Els assistents van participar en un viu col·loqui amb els ponents en el qual es van comentar experiències personals, les dificultats oposades per adaptar alguns formats (com per exemple els poètics) als dispositius electrònics, la fiscalitat dels cobraments, i en general la visibilitat que es pot obtenir en les citades plataformes.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2