Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC acull la presentació del llibre ‘Temblor del árbol’, de Teresa Ortiz
23/12/2008(Foto:Carme Esteve)
 
La poeta i escriptora dominicana Teresa Ortiz de Machuca va presentar, el passat 15 de desembre, a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, el seu poemari Temblor del árbol. Van participar a l’acte José Florencio Martínez, secretari de la comissió de premsa i comunicació de l’ACEC, i Josep Anton Soldevilla.

El mes de gener, precisament, ve marcat per la presentació de llibres de diferents gèneres i autors. Dilluns 12, a les 19.30 hores, l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès, Fiebre y ciudad, d’Andreu Navarra (Diógenes Internacional Ediciones), a càrrec d’Eduardo Moga i Isabel Huete. El dia 19, per altra banda, la presentació de l’obra de Francisco Zaragoza El murmullo de las aguas bravas (Editorial Hipálage); i dilluns 26 de gener, David Castillo presentarà La feria de los sentidos (Maikalili Edicions), de Mercedes Sánchez.

Per altra banda, el 18 de desembre, Antoni Colom i Alejandro Gómez Franco van oferir la sisena sessió del taller de literatura i psicoanàlisi, sota el títol "Correspondència Zweig-Freud". Aquest taller sobre “La creació literària i el concepte d’autor” vol ser una manera de desplegar les diferents maneres d’aproximació a la intersecció entre literatura i psicoanàlisi. La sessió, com cada mes, té continuïtat al bloc: http://escrituraypsicoanalisis.blogspot.com.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2