Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


L’ACEC aprova mesures de reajustament econòmic
17/10/2008

La Junta Directiva de l’ACEC introdueix mesures per a la millora i estalvi de despeses en activitats, serveis i gestió

La Junta Directiva de l’ACEC, en la seva última reunió del passat mes de setembre, davant la incertesa, –finalment, positivament aclarida– de la recepció d’una subvenció de la Institució de les Lletres Catalanes i davant la sorprenent denegació de subvenció per part de la Dirección General del Libro y Bibliotecas del Ministeri de Cultura, així com per l’encariment progressiu dels nostres habituals serveis, que no es correspon a un paral·lel augment de les subvencions anuals, va adoptar per unanimitat una sèrie de mesures amb caràcter d’urgència, que han de redundar en una millor administració i estalvi dels nostres recursos.

Així doncs, en l’execució dels programes previstos en els pressupostos anuals, la Secretaria General i Tresoreria:

1. Llevat de casos i circumstàncies excepcionals, aplicaran la supressió dels comunicats informatius en paper, de continguts sempre desfasats i cars de producció i distribució, i la Comissió de Comunicació centrarà els seus treballs en l’elaboració d’El Quinzenal informatiu telemàtic i en una actualització i manteniment diari de la nostra pàgina web. En la mesura que sigui possible, el manteniment del web serà assumit per la secretaria de l’Associació, dins de les seves funcions habituals.

2. Per a la gestió de les nostres activitats i serveis, evitaran la contractació d’empreses de serveis, en cap de les seves modalitats jurídiques, ja fossin abonades mitjançant facturació específica o per facturació mensual, i es contractarà el personal auxiliar imprescindible per a la realització de programes concrets, individualment i facturats per hores.

3. Plantejaran a la nostra Assessoria fiscal un nou sistema de tarifes de la declaració de l’IRPF, ja que s’entén que les tarifes individuals no s’haurien d’aplicar tractant-se d’un col·lectiu d’aproximadament 200 usuaris.

La Junta també va decidir deixar en suspens projectes culturals aprovats en els pressupostos anuals –com el cas del cicle sobre “L’excel·lència”– fins que no s’aclarís la concessió de subvencions de la ILC, que ha estat confirmada posteriorment. Finalment, s’estan estudiant altres mesures destinades a fer rendibles les nostres iniciatives en l’àmbit de la cultura.

Es comunica oficialment aquest acord a tots els associats, mentre la Secretaria resta a la seva disposició per a contestar, sobre el tema, qualsevol tipus de consulta.

En nom de la Junta Directiva,
El Secretari General
Octubre 2008   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2