Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Diada de Sant Jordi 2015
R. Fernández27/4/2015(Foto:)
 

El passat dia de Sant Jordi, l'ACEC va muntar una parada perquè els seus socis interessats poguessin signar i vendre llibres, en aquest dia tan especial en què la literatura i les roses envaeixen els carrers de Barcelona. Després d'uns dies d'intriga, ja que l'adjudicació dels llocs en el Districte de Ciutat Vella es va retardar fins a només una setmana abans de la data, vam poder confirmar que, com havíem sol·licitat, disposàvem d'un espai de 10 metres de llarg a la plaça Vila de Madrid a escassos metres de la nostra Seu en l'Ateneu Barcelonès.

Des de les 10 del matí fins a les 8 de la tarda es van organitzar torns pels 45 associats interessats en els quals vam poder compartir taula amb els companys, exposar i signar els nostres llibres, i departir amb els amics i el públic que es va apropar a la parada.

En resum va ser una experiència molt positiva i es va confirmar el desig de repetir-la el proper any. L'Associació espera les vostres idees, tant per a la millora d'aquest acte com per organitzar uns altres que considereu d'interès per als socis.

 Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2