Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


La Biblioteca de l’Ateneu torna a obrir les seves portes amb una nova cara
31/10/2008


El passat dilluns 20 d’octubre va quedar inaugurada la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès, després de més de tres anys de treballs de restauració, reforma i modernització. El centre, doncs, torna a estar en ple rendiment i es consolida com la biblioteca privada civil més important de Catalunya, amb més del 40% de fons que es pot trobar en d’altres biblioteques: 3.000 documents, 1.800 títols de revistes històriques, 800 títols manuscrits i prop de 4.000 obres de llibre antic.

El procés de remodelació de la Biblioteca de l’Ateneu Barcelonès ha significat la recuperació dels espais més emblemàtics del conjunt de l’Ateneu i, sobretot, l’actualització de l’espai als reptes del segle XXI. Aquesta reforma ha estat finalista dels premis Ciutat de Barcelona 2007, finalista i menció especial dels premis Catalunya Construcció, finalista als premis FAD 2008 i Premi FAD 2008 del jurat de l’opinió, en la modalitat d’interiorisme.

Llegiu l’article La Sala Canuda de l'Ateneu Barcelonès ja llueix la pintura mural d'"El Vigatà", a El Quinzenal número 22

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2