Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Presentació del llibre ''Volaverunt'', de Juan Pedro Quiñonero
acec11/1/2016(Foto:jpq)
 

Dia 27 de gener a les 19,00 hores
Presentació del llibre Volaverunt, de Juan Pedro Quiñonero
amb Jordi Amat
La Central c/. Mallorca, 237

 

Volaverunt planteja un problema polític essencial. Sabem amb certesa cap a on caminem? Som actors o subjectes passius d'una història que es fa amb nosaltres, sense nosaltres? Les eleccions municipals i autonòmiques del 24 de maig de 2015 van plantejar amb lluminosa precisió aquesta incertesa pròpia de la filosofia de la història.

Juan Pedro Quiñonero segueix embastant amb aquest sisè lliurament, al deixant dels Capritxos de Goya, el relat de l'actualitat espanyola per comprendre i jutjar tots els elements del puzle on estan hipotecats la destinació d'Espanya i dels espanyols. Espanya i les seves crisis… econòmiques, socials, polítiques, institucionals, europees, culturals, morals, que són, íntima i diàriament travades, en Una temporada en el infierno.

Juan Pedro Quiñonero és escriptor, periodista, fotògraf… En l'actualitat exerceix de corresponsal de l'ABC a París. Entre les seves obres més destacades estan De la inexistencia de España, El taller de la gracia, Una primavera atroz, La locura de Lázaro, Retrato del artista en el destierro o Anales del alba i la seva última novel·la Dark Lady.

És autor del blog Una temporada en el infierno, terra de frontera, proscrits, ruptures, homenatges, rescats, terra de ningú, guia de nàufrags a la recerca d'altres realitats visibles i invisibles, desert il·luminat amb llums fluorescents, camins perduts en la jungla d'asfalt de París.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2