Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Els inadaptats: Cervantes Garcilaso, amb Vicente Molina Foix i Santiago Roncagliolo
acec4/2/2016(Foto:cac)
 

Dia 8 de febrer a les 20,00 hores
‘Els inadaptats: Cervantes  Garcilaso’
amb Vicente Molina Foix i Santiago Roncagliolo
Casa América Catalunya
Córceda, 299, entresuelo. Barcelona

‘Els inadaptats: Cervantes i Garcilaso’, amb Vicente Molina Foix i Santiago Roncagliolo

Amb motiu de l'aniversari de les morts de Miguel de Cervantes i l'Inca Garcilaso de la Vega, els escriptors Vicente Molina Foix i Santiago Roncagliolo mentenen una conversa sobre aquests dos grans autors.

Fa quatre segles van morir, amb un dia de diferència, Miguel de Cervantes i l'Inca Garcilaso de la Vega, el primer novel·lista de la modernitat i el primer cronista del món hispà. Tots dos havien passat la vida buscant el reconeixement d'un imperi que els ignorava, i de les contradiccions i crisis del qual en van ser testimonis.

Cervantes i Garcilaso van convertir la seva experiència i frustració en les històries fundacionals de la ficció i no ficció en llengua espanyola. Un recorregut per les seves vides i obres a càrrec de dos dels seus hereus, l'espanyol Vicente Molina Foix i el peruà Santiago Roncagliolo.

- See more at: http://www.americat.cat/ca/inadaptats-cervantes-garcilaso-vicente-molina-foix-santiago-roncagliolo#sthash.93XeGmbr.dpuf

‘Los inadaptados: Cervantes y Garcilaso’, con Vicente Molina Foix y Santiago Roncagliolo

Con motivo del aniversario de las muertes de Miguel de Cervantes y el Inca Garcilaso de la Vega, los escritores Vicente Molina Foix y Santiago Roncagliolo sostienen una conversación sobre estos dos grandes autores.

Hace cuatro siglos murieron, con un día de diferencia, Miguel de Cervantes y el Inca Garcilaso de la Vega, el primer novelista de la modernidad y el primer cronista del mundo hispano. Ambos habían pasado la vida buscando el reconocimiento de un imperio que los ignoraba, y de cuyas contradicciones y crisis fueron testigos.

Cervantes y Garcilaso convirtieron su experiencia y frustración en las historias fundacionales de la ficción y no ficción en lengua española. Un recorrido por sus vidas y obras a cargo de dos de sus herederos, el español Vicente Molina Foix y el peruano Santiago Roncagliolo.

- See more at: http://www.americat.cat/es/inadaptados-cervantes-garcilaso-vicente-molina-foix-santiago-roncagliolo#sthash.GFMApY3H.dpuf   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2