Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Maite León presenta el seu llibre de poemes ''Solo de clarinete''
acec3/5/2016(Foto:pe)
 
Dia 6 de maig a les 19,30 hores
Presentació del llibre Solo de clarinete
de Maite León
amb: Felipe Sérvulo 
Centro Aragonés de Barcelona (SALA Costa)
c/. Joaquim Costa, 68Solo de clarinete és el tercer llibre publicat en solitari per Maite León. En aquest llibre, el més íntim i personal de l'autora, Maite León ens proposa, des del dolor que marca la pèrdua, un viatge pels racons de l'ànima i un recorregut per la memòria d'una vida compartida amb la persona estimada. El llibre està dividit en tres parts i encara que diferenciades entre si, componen un tot coherent i compacte. Els poemes de Maite tenen una fondària i una senzillesa no eximeix d'emotivitat i profunditat. Els poemes estan molt treballats encara que sembli que l'aparent senzillesa dels versos sigui fruit de l'espontaneïtat, cosa que no és així. Un llibre molt recomanable de llegir i de tenir de capçalera.

Maite León és natural de Casbas de Huesca (Osca).
En 1996, 97 i 98 va participar en les Encuentros poéticos candasninos amb la publicació per la Diputació d'Osca dels respectius llibres col·lectius. En 1998 va obtenir el premi Conex de poesia i relats.
Ha publicat: Dos voces y un deseo. Amb Milagros Martín (2001), Os cedo la nostalgia (2006), Recetas de la yaya Ina. Recetas  y poemas (2014).
Ha participat en les tres antologies del Laberinto de  Ariadna, en Poesia en Acció i en diverses revistes literàries de Salamanca i Zaragoza.
Col·laboradora assídua del Butlletí del Centre Aragonés de Barcelona. Està inclosa en el Diccionari d'Autors Aragonesos Contemporanis i en la guia de Escriptors de Sant Andreu de l'Ajuntament de Barcelona.
És membre de ACEC i El Laberinto de Ariadna.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2