Dimecres, 1 de febrer de 2023



Castellano  


Albert Fargas Bespin guanya el VIII Premi Mallorca 2016 de narrativa
acec24/10/2016



(Foto:dm)
 

Els Premis Mallorca reneixen aquest any després d'haver estat quatre anys sense convocar-se. Ho fan en dues modalitats, narrativa i poesia. A més de prestigiar la creació literària en llengua catalana, es vol reivindicar el sector del llibre en el seu conjunt.

Aquest any els Premis Mallorca 2016 incorporen un nou guardó. Es tracta d'una estatueta de bronze de l'escultor de Felanitx Jaume Mir titulada La Balaguera. Una peça que porta impresa la lletra del poema de Joan Alcover, himne de Mallorca.

L'obra guanyadora dels Premis Mallorca 2016 en la modalitat de narrativa és La primera vegada, presentada per Albert Fargas Bespin sota el pseudònim d'Arnau de Vallalta. Albert Fargas és periodista i aquest any ha estat finalista del Premi Josep Pla de Narrativa.

El jurat, presidit per Antònia Vicens i reunit el 10 d'octubre al Centre Cultural de la Misericòrdia, valora el fet que "es tracta d'una obra amb un ritme narratiu molt àgil i tractada des d'una perspectiva literària poc habitual".

En aquesta vuitena edició dels Premis Mallorca han concorregut 51 obres, 19 de narrativa i 32 de poesia, totes elles obres originals i inèdites, escrites en català i presentades sota pseudònim.



   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2