Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


Converses literàries a Formentor. X Edició. 22, 23 i 24 de setembre
acec2/9/2017(Foto:)
 
Converses literàries a Formentor. 22, 23 i 24 de setembre
Bohemis, mags i vagabunds. Figures errants de l'imaginari universal

Els protagonistes excèntrics que caminen per les pàgines de la literatura universal —o amb tren o a lloms del vent—, s'assemblen als personatges que veiem en aquesta imatge. Portats per la intuïció que mou als nòmades, es llisquen silenciosament per la vida. Disfressats de viatger i amb la confusa memòria d'una aventura que mai arriba a cap lloc. A qui s'assembla l'esquerp vagabund que refusa la nostra companyia?

El bohemi vaga per la imaginació del món i, d'una manera sempre sorprenent, pel revers del paisatge. Ens explicarà d'on ve i a on va?

Els escriptors convidats a la desena edició de les Converses Literàries de Formentor coneixen les petjades que aquests bohemis, mags i rodamons han deixat en les novel·les, poemes, tractats i biografies de la seva biblioteca.

Deu anys després de la seva recuperació, les Converses de Formentor perllonguen la seva ineludible cita de la tardor i reuneixen de nou en els jardins i en el Saló Orfeu de l'hotel als escriptors, crítics, editors i professors que compartiran les troballes de la seva creativa trajectòria personal amb l'atent i nombrós públic que cada any puja a Formentor.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2