Dimarts, 18 de maig de 2021Castellano  


Records de José Agustín Goytisolo
8/9/2009José Agustín Goytisolo (Foto:)
 
Madrid acollirà, del 6 al 31 d’octubre, el cicle “Records de José Agustín Goytisolo”, per a commemorar el desè aniversari de la mort del poeta barceloní. L’acte està organitzat per la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Centre Cultural Blanquerna, l’Instituto Cervantes i el Círculo de Lectores.

El programa “Records de José Agustín Goytisolo” inclou des de taules rodones per analitzar l’obra i la personalitat de l’autor, fins a recitals poètics, lectures dels seus contes i adaptacions musicals d’alguns dels seus versos. Tots els actes es desenvoluparan entre l’Instituto Cervantes i el Centre Cultural Blanquerna de Madrid.

El cicle s’inaugurarà el proper dimarts 6 d’octubre amb un concert que adaptarà musicalment vuit poemes de Goytisolo. La segona sessió, el 13 d’octubre, serà una taula rodona per a parlar de la biografia i la poètica de l’autor homenatjat, en la qual hi participaran el poeta Pere Pena, l’escriptora Carme Riera i el periodista Javier Rodríguez Marcos. Els actes continuaran els dies 20 i 27 del mateix mes, amb dos recitals poètics, a càrrec d’Alex Susanna, Antonio Martínez Sarrión, Joan Margarit i Luís García Montero. “Records de José Agustín Goytisolo” es clausurarà el 31 d’octubre, amb la lectura i interpretació d’alguns dels contes de l’escriptor.

Barcelona també va commemorar el desè aniversari de José Agustín Goytisolo el passat mes de març, amb la celebració del V Congrés Internacional sobre l’autor, que va reunir diferents especialistes per a tractar la seva obra i la seva personalitat. L’acte va estar organitzat per la càtedra Goytisolo de la Universitat Autònoma de Barcelona i per l’Institut de Cultura de l’Ajuntament de Barcelona.

Consulteu el programa de “Records de José Agustín Goytisolo”
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2