Diumenge, 5 de febrer de 2023Castellano  


Maillard, Aguado i Shaw, al cicle ‘Poetes i poetes. Poemes llegits pels seus autors’
24/3/2010El públoc va omplir a sala de la llibreria Bertand que va acollir el cicle (Foto:Carme Esteve)
 
La segona sessió del cicle “Poetes i poetes. Poemes llegits pels seus autors”, coordinat per Dante Bertini, va reunir, dimarts 23 de març, Chantal Maillard, Jesús Aguado i Teresa Shaw a la Llibreria Bertrand de Barcelona. Els tres poetes van llegir fragments de la seva obra.

El cicle es va inaugurar el passat 16 de març, amb les lectures poètiques d’Antonio María Flórez, Goya Gutiérrez i Dolors Millat, com a continuïtat d’una de les activitats més exitoses de l’any passat: el cicle “Tr3s x Tr3s, poetes llatinoamericans de Barcelona”. La idea d’aquestes trobades poètiques, segons explica Bertini, és la de “reunir tres poetes de diferent gènere, arribats des de diferents paisatges i cadascun amb la seva diferent i particular veu”.

Bertnini va fer una petita introducció dels autors participants i va explicar el perquè del nom del cicle: “Mai m’ha agradat la paraula poetessa. Encara que m’expliquin les seves vàlides arrels idiomàtiques, sona a reducció, a inferioritat, a minusvalidesa intel·lectual”.


Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2