Diumenge, 25 de setembre de 2022Castellano  


L’ACEC, present a la Feria del Libro de Granada
16/4/2010Cartell del programa d'activitats de Tibónidas (Foto:)
 
La XXIX Feria del Libro de Granada, que es va celebrar del 16 al 25 d’abril, va incloure un cop més un seguit d’actes relacionats amb la traducció. El grup Tibónidas de traductors de Granada va organitzar aquestes activitats, centrades enguany en el llibre electrònic i en la traducció de divulgació científica, que van comptar amb la col·laboració de l’ACEC, juntament amb altres associacions espanyoles de traductors.

La Fira va estar dedicada aquest any a la literatura i la música. Per això, les activitats de Tibónidas, amb el lema “Aquí dins hi ha un traductor”, van presentar un cartell que ret homenatge tant a l’escriptor William Shakespeare com al compositor Benjamin Britten.

El gruix de les activitats centrades en la traducció es van realitzar els dies 21 i 22 d’abril. Entre elles, cal destacar la taula rodona “El llibre electrònic i la traducció”, el dia 21, a les 19 hores, al Museu Casa de los Tiros, i el col·loqui “Traducció d’obres de divulgació científica”, el dia 22, a les 19 hores.

A més de la participació de l’ACEC –amb la presència de Carme Camps–, també va col·laborar amb Tibónidas les associacions ACEtt (Sección Autónoma de Traductores de Libros de la Asociación Colegial de Escritores de España), ASETRAD (Asociación Española de Traductores, Correctores e Intérpretes) y APTIC (Associació Professional de Traductors i Intèrprets de Catalunya).

Veure el programa complet.
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2