Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


Es convoquen subvencions per al foment de la traducció entre llengües oficials d’Espanya
29/4/2010


El Ministeri de Cultura ha publicat en el Boletín Oficial del Estado número 101 del 27 d’abril de 2010 la convocatòria de subvencions per al foment de la traducció entre llengües oficials espanyoles i edició d’obra d’autors espanyols corresponent a 2010.

Podran sol·licitar aquestes subvencions les empreses mercantils del sector editorial espanyoles o d’algun dels estats membres de la Unió Europea o associats a l’Espai Econòmic Europeu, ja siguin persones físiques o jurídiques, sempre i quan estiguin legalment constituïdes i acreditin haver realitzat una tasca editorial ininterrompuda de dos anys, com a mínim, en la data de publicació d’aquesta convocatòria.
Els projectes editorials objecte de subvenció s’hauran d’adequar a una de les categories següents: obres d’assaig i pensament d’autors espanyols, obres literàries d’autors espanyols i obres literàries de caràcter infantil i juvenil d’autors espanyols.

El termini per a presentar la sol·licitud és de 25 dies naturals a partir del 28 d’abril, sent el dia 22 de maig la data límit per a l’admissió de sol·licituds.

Més informació   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2