Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


CEDRO recapta el 2009 un 42% menys respecte l’any anterior
1/7/2010


CEDRO va recaptar el 2009 24,47 milions d’euros, una xifra que suposa un descens del 42% respecte l’any anterior. Així va quedar palès als comptes del 2009, que es van aprovar a l’Assemblea General de l’entitat, celebrada el passat 21 de juny a la Casa de América de Madrid.

Aquesta important retallada va tenir el seu origen principalment en la baixada de les tarifes de còpia privada aprovades pel Govern el 2008, tal com informa el butlletí electrònic CEDRO Informa número 68. La quantitat repartida el 2009 entre els autors i editors que representa CEDRO va ser de 24,85 milions d’euros, procedents sobretot de la recaptació de 2008.

D’altra banda, els associats van escollir també als nous integrants de la Comissió de Control Econòmic-Financer, formada per l’autora Julia Escobar i l’editor Paulo Cosín, d’Ediciones Morata. Després de l’Assemblea General ordinària, se’n va fer una altra d’extraordinària en què els associats van acordar una sèrie de canvis formals i tècnics en els Estatuts i, també, en el Reglament de Repartiment de CEDRO. 


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2