Dilluns, 6 de febrer de 2023Castellano  


El Festival de Poesia de Sant Cugat celebra el seu 10è aniversari
11/10/2010Imatge del Festival de Poesia de Sant Cugat (Foto:)
 
El Festival de Poesia de Sant Cugat dedica la seva desena edició, del 17 al 24 d’octubre, a l’escriptor Jordi Pere Cerdà, Poeta d’Honor del certamen.

Entre els actes de la programació del Festival destaca el recital “L’honor dels poetes” (23 d’octubre, a les 13 hores), un recorregut pels versos de Jordi Pere Cerdà i dels poetes d’honor i directors dels deu anys del Festival, en el qual hi participaran Montserrat Abelló, Feliu Formosa, Vicenç Llorca, Biel Mesquida, Francesc Parcerisas, Marta Pessarrodona, Màrius Sampere, Àlex Susanna i Joan Vergés. També cal ressaltar l’actuació de La locomotora Negra, el dia 22, al teatre-Auditori, que oferirà una cantata de textos de Salvador Espriu a ritme de jazz amb el muntatge He mirat aquesta terra, amb la col·laboració també de la Coral Sant Jordi. Alhora, es recordarà Joan Maragall, en l’any que se celebra el centenari del seu naixement, amb l’espectacle Com si entrés en una pàtria.

Jordi Pere Cerdà (Sallagosa, Girona, 1920), pseudònim d’Antoni Cayrol, és poeta, narrador, dramaturg i activista cultural. Entre els premis que ha rebut destaquen la Creu de Sant Jordi (1986), el Premi d'Honor dels Lletres Catalanes i el Premi Nacional de Literatura de la Generalitat (1999).

Descarregueu-vos el programa en PDF.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2