Divendres, 27 de gener de 2023Castellano  


‘La leyenda de las calaveras de cristal’, de Francisco Zaragoza
30/11/2010Acte de presentació de la novel·la a l'ACEC (Foto:Carme Esteve)
 
L’ACEC va acollir, el 29 de novembre, la presentació del llibre La leyenda de las calaveras de cristal, de Francisco Zaragoza, a càrrec de Lluís Martí i Sergi Zaragoza.

La leyenda de las calaveras de cristal és una novel·la d’intriga que “navega lliure i respectuosament, solcant els mars de la sorprenent cultura maia”, tal com explica el seu autor. La història se centra en els esforços d’Ottavia Kisner per a trobar el seu marit, un arqueòleg alemany misteriosament desaparegut durant unes tasques d’excavació. Aquesta recerca la porta a veure’s implicada en una trama d’interessos contraposats en què els seus companys de viatge són agències d’intel·ligència, organitzacions religioses, mercenaris a sou i un grup guardià custodi d’un secret ancestral que s’ha anat transmeten a través dels segles.

Francisco Zaragoza compagina la seva professió d’enginyer i analista industrial amb l’escriptura. Ha publicat els llibres La génesis de los dioses menores; El murmullo de las aguas bravas; Reencuentro; Un futuro en el pasado; i El otro lado de la hipérbola.Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2