Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


La Setmana del Llibre en Català torna renovada
5/9/2011Imatge de la Setmana del Llibre en Català (Foto:)
 
La Setmana del Llibre en Català torna per segon any consecutiu al Parc de la Ciutadella de Barcelona entre el 9 i el 18 de setembre. La 29a edició d’aques certamen, però, enguany canvia de format per donar protagonisme als expositors, amb 27 casetes que ocuparan 15 llibreries, més de 40 editorials i el quiosc.cat amb 109 revistes, i convertir-se així en l'aparador del llibre en català. Paral·lelament, per tal d’aconseguir que sigui tot un esdeveniment cultural, hi ha programades un centenar d’activitats, entre xerrades, taules rodones, lectures compartides, sopars literaris, cinema i concerts.

Entre els escriptors que passaran aquests dies per la Ciutadella hi ha Ramon Solsona, Jaume Cabré (que protagonitzarà el 9 de setembre una trobada entre els seus editors internacionals), Maria Barbal, Isabel-Clara Simó, Xavier Bosch, Blanca Busquets i Joaquim Carbó, que rebrà el premi Trajectòria.

L’organització calcula que s'assolirà la xifra de 100.000 visitants, tenint en compte que l'any passat es va arribar als 70.000. Pel que fa al volum de vendes, la passada edició es van facturar 285.000 euros.

Consulteu la programació.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2