Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Juan Ramón Mansilla presenta a l’ACEC ‘Una habitación en rojo’
11/10/2011Pura Salceda, Juan Ramón Mansilla i Carlos Morales (Foto:Carme Esteve)
 
El poeta Carlos Morales, director de l’editorial El Toro de Barro, i Pura Salceda, secretària general de l’ACEC, van presentar, el 10 d’octubre, el poemari Una habitación en rojo, cinquè llibre del professor i poeta Juan Ramón Mansilla.

L’autor de Los días rotos o Fugaz segueix fidel en aquesta obra al seu estil depurat, tot i que Morales apunta que Mansilla “no està vinculat a tendència estètica” i per això cadascun dels seus llibre “és una aventura independent”. I és que per al director d’El Toro de Barro, que ha editat Una habitación en rojo, “es tracta d’un “poeta de la generació dels 80 que sondeja camins de llibertat i individualitat’.

Juan Ramón Mansilla (Tribaldos, 1964) és escriptor i professor d’Història. A més d’assaigs històrics, ha publicat els poemaris Los Días Rotos (2000), El rostro de Jano (2001), Posdata (2003), Fugaz (2009), així com el relat C-501 (2002). Antologat a Mar interior, alguns dels seus poemes han aparegut en diferents mitjans. Ha codirigit la revista El Timbre i, amb el poeta i editor Carlos Morales, actualment dirigeix la revista Hilos de Araña. Ha col·laborat també en diferents mitjans publicant-hi crítica literària. Ha obtingut el I Premi “Astrana Marín” d’assaig sobre El Quixot, el I Premi “Luis Rius” de poesia, l’accèssit  del III Premi de poesia “Ángel Crespo” i el I Premio de Relat Curt “Asociación Pedro Heras”.

Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2