Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


Presentació de ’13 lunas 13’, de Tina Escaja
20/10/2011Concha García i Tina Escaja (Foto:Carme Esteve)
 
Concha García i Maria Cinta Montagut van ser les encarregades de presentar a l’ACEC, el 19 d’octubre, el nou poemari de Tina Escaja, 13 lunas 13.

El poemari 13 lunas 13 (Ediciones Torremozas), com passa en altres indagacions poètiques de Tina Escaja, forma part d’un projecte més ampli que involucra art digital, vídeo, poesia i testimoni interactiu. La poeta Concha García, cofundadora de l’Aula de Poesia de Barcelona i presidenta de l’Associació Mujeres y Letras, va presentar aquesta nova proposta a l’Aula dels Escriptors de l’Ateneu Barcelonès davant d’un públic interessat en l’obra d’Escaja.

Tina Escaja (Zamora, 1965), que signa els seus llibres amb el pseudònim d’Alma Pérez, exerceix actualment la càtedra de Literatura Iberoamericana a la Universitat de Vermont (EE.UU). Entre les seves publicacions literàries hi ha el poemari Código de barras, amb pròlegs de Concha García i Sharon Keefe-Ugalde (2007); l’obra de teatre Madres (2007); la reedició de Caída Libre, amb pròleg de María Victoria Atencia (2007); i la novel·la interactiva Pinzas de metal (2003). És autora alhora de poesia hipertextual, i el seu treball digital ha estat exposat en museus i galeries d’Espanya, Mèxic i Estats Units. Entre els seus artefactes hipertextuals es troben la sèrie VeloCity (2000, 2002), Código de barras (2006) i Negro en Ovejas (2011).Galería fotogràfica
   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2