Dissabte, 28 de gener de 2023Castellano  


L’ACEC signa un conveni de col·laboració amb la Fundació Arena
5/12/2011Miquel de Palol, president de l'ACEC, i Aladino Nespral, president de la Fundació Arena, en el moment de la signatura del conveni (Foto:Carme Esteve)
 
L’Associació Col·legial d’Escriptors de Catalunya i la Fundació Arena han signat un acord de col·laboració per tal d’organitzar conjuntament activitats culturals. Fruit d’aquest conveni, l’ACEC celebrarà les I Jornades de Literatura Gai i Lèsbica els dies 26 i 27 de gener de 2012, amb el patrocini d’aquesta entitat.

Les I Jornades de Literatura Gai i Lèsbica constaran de dues taules rodones. La primera, el 26 de gener, comptarà amb la participació de Rafael Mérida, María Castrejón i Alberto Mira. Els ponents de la segona sessió, el 27 de gener, seran Eduardo Mendicutti, Isabel Franc i Iñaki Echarte. Les Jornades se celebraran a l’Aula Verdaguer de l’Ateneu Barcelonès, a partir de les 19 hores.
 
La Fundació Arena
La Fundació Arena és una entitat privada sense ànim de lucre que té com a objectiu principal l’equiparació social de drets i oportunitats de la comunitat gai i lèsbica. Creada el desembre de 2002, impulsa iniciatives i ofereix recursos als membres d’aquest col·lectiu i del seu entorn en àmbits com la cultura o l’acció social. En l’àmbit cultural, convoca anualment des del 2005 el Premi Terenci Moix de Narrativa Gai i Lèsbica, el certamen més ben dotat de tots els que premien la tasca literària d’aquesta temàtica. També convoca anualment des de 2005 dues beques d’Arts Visualss, en les modalitats de pintura i fotografia.     
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2