Dissabte, 4 de febrer de 2023Castellano  


Fira Virtual del Llibre
27/2/2012(Foto:)
 
La Fira Virtual del Llibre, que se celebrarà del 6 a l'11 de març d'enguany, és un espai interactiu de trobada en línia entre autors, lectors, editorials i professionals del sector. Organitzada per Bubok i IMASTE-IP, amb el suport del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport, aquesta innovador fira neix amb l'objectiu d'impulsar el sector editorial i posar en valor la creació i distribució de continguts digitals legals.

Qualsevol persona, des de qualsevol part del món amb connexió a Internet podrà recórrer les casetes virtuals i participar a les activitats que ofereix la fira. Així, com en una fira del llibre física, els visitants podran conèixer les novetats editorials  i les empreses del sector, conversar amb el personal dels estands a través d'un xat i assistir a col·loquis, tallers i trobades amb escriptors a través de videoconferències, sense els inconvenients dels desplaçaments, esperes i horaris.

El Centro Español de Derechos Reprográficos (CEDRO) disposarà d'un estand, on l'entitat posarà a disposició de tots els assistents informació actualitzada sobre la seva activitat, i obrirà també canals de conversa en línia amb els interessats.

   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2