Diumenge, 29 de gener de 2023Castellano  


Barcelona Poesia 2012
10/5/2012Una de les imatges de la Setmana de la Poesia (Foto:)
 
Barcelona Poesia 2012, que se celebra fins al 17 de maig, explora enguany els lligams entre la poesia i les arts contemporànies. La Nit de Poesia al Palau de la Música va inaugurar el certamen el passat 8 de maig, amb la participació de Manuel Forcano, Carles Rebassa, Andrés Sánchez Robayna, Mónica Valenciano, Hélène Cixous, Mark Strand, Brigitte Oleschinski, Caroline Bergvall i Urayoán Noel.

Una trentena d'actes repartits per la ciutat, amb gairebé un centenar de participants, figuren al programa. Així, en nou dies es pot gaudir dels homenatges a Josefa Contijoch i J. A. Goytisolo, la inauguració de l'exposició ClaResil 2012mg per Alex Brahim, i un recital de textos de Joan Sales en el marc del centenari del seu naixement. També és farà una marató poètica en homenatge a Josep Maria de Sagarra, la Jep Gouzy's jazz-poetic-session a càrrec d'aquest poeta nord-català, una conversa entre Perejaume i Chantal Maillard, i els espectacles 'Sagarra dit per Rosa M. Sardà' i 'Una música de cavalls negres'. La cloenda del festival es farà amb el lliurament del Premi de Poesia Jocs Florals 2012 i amb la música de Roger Mas i la Cobla Sant Jordi, seguit de les cançons d'Albert Pla amb la guitarra flamenca de Diego Cortés.

La llista d’autors que participen en aquesta edició és llarga, i entre ells hi ha alguns membres de l’ACEC com Neus Aguado, Enric Badosa, J. A. Cilleruelo,  José Corredor-Matheos,  Carles Duarte, Ramon García Mateos, Chantal Maillard, Ana María Moix, Cinta Montagut,  Marta Pessarrodona, Carme Riera, Eduard Sanahuja i Jordi Virallonga.

Campionat Nacional de Poetry Slam
Barcelona Poesia es convertirà durant una nit en el punt de trobada del poetry slam a Espanya. Els millors slammers de tot l’Estat es donaran cita a Barcelona per competir en el 2n Campionat Nacional Poetry Slam de Barcelona. Aquesta activiatat se celebrarà dissabte 12 de maig, a les 20.30 hores, a Plaça Jaume Sabartés, 1, i comptarà amb l’actuació especial de Saul Williams, un dels estendards del gènere als Estats Units i una de les veus més enèrgiques de la poesia actual.

Consulteu el programa.


   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2