Dimecres, 1 de febrer de 2023



Castellano  


Ada Castells guanya el Premi Sant Joan
19/6/2012



Ada Castells (Foto:Carme Esteve)
 
La periodista i escriptora barcelonina Ada Castells, vocal de l'ACEC, ha estat la guanyadora del 32è Premi Sant Joan Unnim, amb la novel·la de misteri Pura sang. El guardó es va lliurar dilluns al vespre al Saló Modernista d’Unnim Caixa a Sabadell.

El guardó és un dels més ben dotats de les lletres catalanes, amb 35.000 euros lliures d'impostos, i l'edició de l'obra per part d'Edicions 62 aquesta tardor. La guanyadora s'ha imposat a 53 candidats. Els membres del jurat han sigut Andreu Martín, guanyador de l'edició anterior del premi, Jordi Coca, guanyador de l'edició del 2009, Pere Gimferrer, Giuseppe Grilli i, com a secretari, el delegat de l'Obra Social d'Unnim Caixa a Sabadell, Joan Carles Sunyer.

Pura sang és una novel·la de misteri ambientada a Menorca. La seva protagonista, la Sílvia, arriba a l'illa buscant la llum i la pau per pintar, després d'una relació tumultuosa. Però el que hi troba és el terror i la claustrofòbia d'una illa que amaga un secret. Només podrà sortir-se'n gràcies a un nou amor que l'ajudarà a entendre que en aquesta vida no s'ha de tenir por de res. "La novel·la juga amb gèneres com l'amor, el misteri i el gòtic", ha dit l'autora.

Ada Castells és autora de tres novel·les més (Tota la vida, Mirada, El dit de l'àngel), un llibre d'articles i un retrat curt. A més és col·laboradora en diversos mitjans.



   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2