Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


José Luis García Herrera s’endú el premi Ramon Ferrando de poesia
18/1/2013(Foto:)
 

El soci de l’ACEC José Luis García Herrera ha estat el guanyador de la quinzena edició dels Premis Literaris Ramon Ferrando i Adell, en la categoria de poesia, per la seva obra Les ulleres. L’acte de lliurament del guardó va tenir lloc el passat 12 de gener a la Sala Jordi Brull de la població de Jesús, al Baix Ebre. El premi està organitzat per la Societat Cultural i Ecologista Sant Josep i és un dels més significatius del territori. 

La cerimònia d’enguany va estar presidida pel director del Departament de Cultura de la Generalitat a les Terres de l’Ebre, Francesc Ferrer, i pel conseller de Cultura del Consell Comarcal del Baix Ebre, Joan Font. Tant ells dos com la resta d’autoritats presents a l’acte van lloar la figura de Ramon Ferrando i el seu compromís amb la societat, ja fos com a periodista o com a president de la mateixa entitat Sant Josep, i la qualitat de les obres presentades al certamen que porta el seu nom.

Fill de pares de Motril, José Luis García Herrera va néixer el 2 d’agost de 1964 a Esplugues de Llobregat. La seva trajectòria ha estat marcada per la poesia i, sobretot, per la figura de Vicente Aleixandre, un dels membres de la Generación del 27. A banda de la seva faceta com a escriptor, també ha dirigit espais de literatura a la ràdio, ha estat membre de la junta directiva de l’Academia Iberoamericana de Poesía  o ha impulsat els premis literaris Ciutat de Sant Andreu de la Barca.   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2