Dimecres, 1 de febrer de 2023Castellano  


L’ACEC programa un intens cartell cultural aquest febrer
30/1/2013(Foto:Carme Esteve i Pla)
 

L’ACEC inicia el mes de febrer amb un calendari farcit d’activitats, en el qual hi conviuran propostes de formats diferents com ara presentacions de llibres, lectures de poemes, xerrades o sessions de treball. Alguns dels noms propis d’aquesta programació, amb marcat accent literari, seran Lorenzo Silva, Carlos Zanón, Josep Anton Soldevila, Marga Clark, Maria Lluïsa Pazos, Antonio Tello, Neus Aguado, José Ovejero o Mariana Colomer. 

El programa cultural del mes de febrer de l’ACEC s’obre dilluns dia 4 amb una lectura de poemes de José Ovejero, que pertanyen al seu llibre Nueva guía del Museo del Prado, que llegirà junt amb Josep Anton Soldevila. Dos dies més tard, dimecres 6, hi haurà ració doble: a les 19 hores, se celebrarà la presentació del llibre Luzernario, de Marga Clark, que comptarà amb la participació de Valentí Gómez Oliver, Alfonso Levy i Antonio J. Huerga, a més de la pròpia autora. A les 20 h, està convocada una xerrada del Centre d’Investigació Psicoanàlisi i Societat.

Els qui tampoc no faltaran amb la seva cita habitual amb l’ACEC són els membres d’El Laberinto de Ariadna, que tenen dues sessions programades per a aquest mes de febrer. La primera, divendres 8, serà una trobada literària que tindrà als escriptors Antonio Tello i Neus Aguado com a protagonistes. La segona tindrà lloc divendres 22 amb la presència del premi Planeta del 2012, Lorenzo Silva, i del també escriptor Carlos Zanón.

El programa cultural de febrer inclou també dues presentacions de llibres més. D’una banda, divendres 15, la traducció al castellà del poemari de Josep Anton Soldevila El llibre dels adéus (que comparteix trilogia amb Des del desert i El mur de Planch, premi Vicent Andrés Estellés), feta per María de Luis, José Antonio Arcediano i Antonio García Lorente. I d’una altra part, dilluns 18, la lingüista i autora Maria Lluïsa Pazos presentarà el seu Avui no tinc pressa en companyia d’Enrique Badosa i Josep Meseguer. 

Consulta totes les activitats del mes de febrer   
Vídeo destacat

 
Presentació del llibre 'Atreverse a saber'

[+] Vídeos

 

 

 

 

¿Vols rebre el butlletí electrònic de l'ACEC?

 

 
 
 

PATROCINADA PER

Pagina nueva 2